Nosaukums kā parasti netika izdomāts. Sūds.

Šī diena kaut kā sanāca piepildīta. Gan sauļošanās Liepājas pludmalē, gan vairākkārtēja staigāšana līdz veikalam. Zin, reizēm ar vienu alu jau nepietiek, bet pirkt kasti alus un skatīties draudzenes nosodošajā acu skatienā nav vēlmes. Tā nu tas ir.

Vakara filma un suņa nelietīgā traumēšana ir novedusi pie tā, ka kopīgi klausāmies Latvijas Radio 2 un gatavojam brokastis vakariņu vietā. Par to radio varētu būt atsevišķs stāsts, jo apzīmējums “vienīgais latviešu radio pasaulē” varētu nozīmēt to, ka neviens cits radio tādu atrakciju neatļautos. Respektīvi – neviens normāls cilvēks tādu mūziku neklausītos. Brīnos, ka Jāņu svētku tematika vēl nav tik populāra.

Paprika sagriezta, alus daļēji izdzerts (sunim laikam vairs nelien iekšā un viņam nemaz neviens nedod) un fona mūzikas iespaidā sākam ar draudzeni runāt par papardes zieda meklēšanu. Jā, es to neesmu izdarījis līdz šim. Kaut arī esmu visnotaļ izskatīgs (ja iekš photoshop noņem manu alusvēderu un gaumi), man vienmēr bijusi problēma ar savu kautrīgumu. Bet tas lai paliek pagātnē, draudzene mani acīmredzot tagad iežēlina un saka, ka papardes zieds tiks meklēts. Un kopīgi ar mani. Tas patiešām iepriecina. Viii

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.