Iespējams, mans pēdējais ieraksts

Nenobalsoju.
Un neesmu no tiem, kas ar to lepotos. Lai cik tas būtu muļķīgi, bet darba dēļ (ptfu, ptfu, ptfu man vēl tāds ir) nespēju aizdoties uz savu 40 km attālo lielisko pagastu, lai nobalstotu Priekules novada vēlēšanās. Bet pasaules gals tāpēc nav.

Un kāpēc tad šis ir iespējams mans pēdējais ierakts? Tāpēc, ka īsti nebiju pamanījis, ka pagājuši trīs mēneši un atkal vajadzētu samaksāt savu nodevu par hostingu. Elektroniskajā pastkastītē, ko pēdējā laikā reti apmeklēju, iekritis jau brīdinājums par neapmaksāto hostingu. Protams, atliku visu uz pēdējo dienu un tieši tajā pēdējā dienā visu sačakarēja Parex banka, neizpildot manis definēto automātisko pārskaitījumu. Un cik noprotu, tad brīvdienās no Parex internetbankas īsti jēga nav. Lai gan kāda jēga, jo esmu aizmirsis pat savu lietotājvārdu internetbankas pieejai nemaz neskaitot paroli.
Tā vienkārši nav mana banka, ko lietoju aktīvi.

Ja pirmdien šī lapa vēl ies, tad nano.lv cilvēki ir sasodīti saprotoši pret manu situāciju pat ņemot vērā to, ka viņi tā arī laikam nekad neuzzinās par šo situāciju.

Papildinu:
Biju aizgājis līdz bankai un dažu minūšu laikā noskaidroju visas savas paroles un lietotājvārdus. Te nu rēķins ar samaksāts un visticamāk nozīmēs to, ka vēl dažus mēnešu šeit šis tas tiks iedrukāts.
Paldies nano.lv par sapratni šajos interesantajos laikos.

6 atbildes uz “Iespējams, mans pēdējais ieraksts”

  1. Es maksāju kaut kur aptuveni 2.50 mēnesī, kas nozīmē to, ka atliek neizdzert bārā divus aliņus, lai papriecātos par personīgo mājaslapu :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.