Nepilngadīgie naktsklubos

TV Kurzeme sižets un komentāri pie šī paša sižeta “liepājniekos” lika aizdomāties par kāda komentētāja neticību par nepilngadīgo personu neatrašanos Liepājas populārākās izklaides vietās. Redz, esot visi brīdināti un tāpēc neviens nav bijis.

Bet kāda ir naktsklubu motivācija ļaut nepilngadīgajiem uzturēties kluba telpās tam nepiemērotā laikā? Cik ļoti pusaudzis ir maksātspējīgs? Desmit, divdesmit pusaudži ar saviem maciņiem spētu nosegt iespējamos sodus naktsklubam? Ja vēl ņem vērā, ka tipiskais pusaudzis pirms došanās uz izklaides vietām parasti lieto kādā pārtikas veikalā pirkto alkoholu, lai pēc iespējas mazāk būtu jātērējas kluba apmeklējuma laikā.

Kāda pievienotā vērtība ir naktsklubam no pusaudžu apmeklējuma? Protams, ja klubam ir problēmas ar apmeklējumu, tad deju zāle vienmēr labāk izskatīsies ar dažiem nepilngadīgajiem nekā pilnīgi tukša. Citu iemeslu es īsti nespēju izdomāt.

Idejas?

P.S.

Es tvitervisumā lasīju, ka Liepājā populārākā nepilngadīgo izklaides vieta šobrīd ir tieši Big 7? Pēdējo reizi tur biju sen, sen atpakaļ kopā ar Arvi un viņa draugiem. Mūzika bija manai gaumei nepieņemama un, degvīna sadzeršanās pirms iešanas uz klubu, droši vien ļāva izbaudīt neaizmirstamus mirkļus, kurus diemžēl tā visa alkohola dēļ arī aizmirsu. Visticamāk, ka paspēju arī notizloties, jo tā arī bija pēdējā reize, kad Arvis piedāvāja tusēties. Vakars nemaz nebija vēl pusē, kad, vārtīdamies sniegā, kaut kā aizvilkos līdz brāļa dzīvoklim un nedaudz laikam novēmu paklāju. Īsti neatceros.

Mana meitene tur nav bijusi un liekas, ka būs kādreiz ar viņu jāaiziet.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.