nepatīk man Parex banka

Viss sākās ar to, ka darba devējs, pārslēdzot lielisko darba līgumu, nolēma, ka turpmāk man un maniem tā saucamajiem darba kolēģiem alga tiks izmaksāta parex kontos. Man jau īstenībā vienalga.
Bankomāti.
Tad nu saņēmu savu nedaudz nesmuko algas karti (tas gan ir gaumes jautājums) un devos meklēt kādu Parex bankas automātu. Sameklēju? Nē, protams. Liepājā uz visu platību ir 5 bankas automāti, bet dažādu iemeslu dēļ neviens no viņiem nav pieejams pilsētas centrā. Un vispār tikai divi bankas automāti strādājoši esot. Cik daudz Tukumā ir? Krāslavā? Kuldīgā?
Varētu jau ņemt naudu no citiem bankas automātiem, bet man tie minimālie 1.30 Ls par jebkuras naudas daudzuma izņemšanu kaut kā nosit visu vēlmi to darīt. Pat kauss alus iekš FP ir lētāks.
Interneta banka.
Saplānoju, ka algas dienā piesēdīšos pie datora un pārskaitīšu visu savu sīceni uz savu Swedbankas kontu. Izdevās? Ņē, jo, savadot visus datus pareizi un apstiprinot savu pārskaitījumu, nekādā veidā neizdevās veikt pārskaitījumu. Tika gan norādīti dažādi iemesli. Piemēram – nepietika līdzekļu kontā. Es gan centos atstāt arī kādu naudu kontā, jo interneta banka, šķiet, automātiski nemaz nepieskaitīja rēķinam maksu par iekšzemes transakcijas veikšanu.
Ja man būtu vēlme to vien darīt kā sēdēt pie datora, tad varbūt sagaidītu to ilgo laiku kamēr tiek veikta apstiprināšana/neapstiprināšana darījumam, bet nav vēlme. Cik ilgā laikā tiek veikta apstiprināšana?
Khe, vakar vēlējos internetbankā atjaunot sev kredītu mobilajai sarunu kartei. Apstiprināju maksājumu, bet pats maksājums gan tika izdarīts vairāku stundu vēlāk un nevajadzīgi, jo biju jau paspējis nopirkt veikalā kredītiņu.
Protams, to visu es darīju vispār pieņemtos darba laikos.

Viena atbilde uz “nepatīk man Parex banka”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.