oskara balva un totalizātors

Likmes mēs varam likt ne tikai uz sporta spēļu iznākumiem, bet arī uz, piemēram, to, kurš saņems mazo, zeltīto vīriņu vārdā Oskars.
Šogad vislielākā iespēja tikt pie Oskara ir lieliskajam Hītam Ledžeram, jo viņu totalizatora koeficients ir 1.05 punkti, kas praktiski nozīmē to, ka atzinība viņam ir garantēta. Ja esi pārliecināts, ka par otrā plāna lomu balvu saņems kāds cits nevis Ledžers, tad iesaku veikt kādu likmi, jo tuvākais sekotājs ir Filips Seimūrs Hofmans ar koeficientu 15.00 punkti. Jādomā gan, ka Ledžeram tomēr tiks statuete, jo skatītāji jebkuru citu rezultātu uzskatītu par ņirgāšanos.
Vai patiešām šis gads būs Mikija Rurka atgriešanās gads? Visticamāk, jo viņam ir prognozētas vislielākās iespējas (1.83 punkti) tikt pie Oskara statuetes nominācijā labākais aktieris. Par labāko aktrisi tiek uzskatīta Keita Vinsleta ar uzvaras koeficientu 1.75 punkti.

Ja vien tas kādam interesētu.
Starp citu varam arī mēģināt prognozēt no kura kontinenta būs nākošais laimīgais bērnelis ko adoptēs Andželīna Džolija un Breds Pits. Vislielākās izredzes ir Āfrikas bērneļiem ar koeficientu 1.10 punkti

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.