Portālam liepajniekiem.lv atsvaidzināts izskats

Šorīt nejauši pamanīju, ka liepajniekiem.lv kolektīvs nomainījis portālam izskatu. Gulēju vēl gultā un miegains taustīju telefonu (draudzene jau kādu laiku bija pamodusies). Nejauši atvēru liepajniekiem.lv portālu un nodomāju, ka mobilajam pārlūkam Opera kaut kādas attēlošanas problēmas un pārslēdzos uz citām adresēm. Tāds nu pirmais iespaids par jauno izskatu. 

 

 

Grūti “iebraukt”, zaļā krāsa vienkārši nav mana mīļākā krāsa. Tiesa, ja būtu kāda cita krāsa, tad tas vairs nebūtu liepajniekiem.lv, ne?

Man personīgi liekas, ka šī jaunā portāla versija ir nedaudz sasteigta. Ja jau lapā ir gan Google Analytics, gan Gemius Audience apmeklētāju uzskaite, tad jau puišiem un meitenēm bija nojausma par to, kādas sadaļas ir populārākās un kādām sadaļām būtu jāvelta varbūt vairāk uzmanība. Ticu gan, ka visas problēmas ātrāk vai vēlāk tiks salabotas.

 

  • Lapas lādējas nedaudz lēnāk. Gaumes jautājums gan.
  • Rodas iespaids, ka jaunais veidols prezentēts ar domu, ka būs mazāk reklāmu. Ok, šobrīd viens otrs reklāmas laukums diezgan slikti integrējas portāla kopējā veidolā.
  • Atslēdzot javascript, portāls kļūst naskāks un saprotamāks
  • Āāā, lidojošā reklāma!

P.S.
Ja vien arī man būtu kādas lieliskas programmētāja vai, pasarg’ Dies’, dizainera prasmes, tad arī šī mana vietne būtu daudz skatāmāka. Citām vietnēm ir pat iespēja izvēlēties starp izskatu un saturu, bet man nav nekā. Tāpēc man ir prieks, ka vietējais ziņu portāls attīstās. Būtu jāmēģina tikt līdzi… ja vien šo kāds lasītu :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.