Vaskulāra demence

Džeroma K. Džeroma darbā “Trīs vīri laivā nerunājot nemaz par suni” tiek aprakstīta situācija, kad kādu no šī brīža sajūtām vienmēr ir iespējams sasaistīt ar kādas slimības simptomiem.

Tā nu teju divas dienas mani bija pārņēmusi tāda slikti dīvaina, nervoza sajūta. Sākumā, protams, padomāju, ka iepriekšējo dienu, vārda dienu un citu jubileju svinēšana būs manī pamodinājusi laiski guļošo alkoholiķi un organisms aplinkus vēlas iestāstīt, ka man ir nepieciešama nākošā deva alkohola. Šķita, ka esmu jau bezcerīgs gadījums. Līdz brīdim, kad es kārtējo reizi pārliecinājos par google meklēšanas iespējām.

Tagad es tiešām esmu vienu soli tuvāk ārsta apmeklējumam. Vismaz man sāk likties, ka katra pāršķirtā lapa meklējuma rezultātos nodrošina soli tuvāk nevis ārstam, bet krematorijas (sirdi) sildošajām krāsniņas durvīm. Solis gan nav liels (jo man ir tiešām mazi soļi šādos brīžos), bet ir.

Dīvaini, ka draudzenei arī esot šādi paši simptomi, jo abi jau mēs nekad nevarēsim iekrist ne tajā stāvoklī, ne gardā alkohola skavās pateicoties tam, ka viņai negaršo alus.

Vai varbūt mūsu augsta kofeīna satura kafijā tiek liets krāna ūdens ar pārāk nozīmīgu minerālu saturu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.