Dator Nūģis

Protams, biju šodien izpalīdzīgs un darīju to, ko īsti man nemaz nevajadzēja darīt. “Uzmetu acis” arī problemātiskajam mobilajam telefonam un ko es atklāju? Redz, tās vaininieces darba telefonā mans telefona numurs saglabāts ar nosaukumu “Dator Nūģis”. Patiesību sakot, tajā brīdi, kad izlasīju to, droši vien vien nosarku un aizdomājos par to, ka varbūt nevajadzēja man reizēm speciāli priekš viņas censties darīt lietas, ko droši arī varēju nemaz nedarīt.

Tikmēr tagad šo (manuprāt) lielo aizvainojumu skaloju ar aliņiem. Un plānoju atriebību. Varbūt man aprakstīt viņas saprāta robežu jomās, kas saistītas datoriem?

Reiz viņa man zvanīja, lai palūgtu palīdzību, jo, redz, skaņu nevarot dabūt no datora. Teju aizskrēju pie viņas un izrādījās, ka kāds nav mācējs datora skaļruņus ieslēgt. Ieslēdzu un, protams, skaņa sāka parādīties.

Reiz viņa man zvanīja un teica, ka dators nelasa DVD diskus. Labi, aizgāju un galu galā noskaidroju, ka DVD lasītājā disks ielikts otrādi. Apgriezu to un disks, protams, sāka lasīties.

Reiz man viņa zvanīja, jo nespēja pārliecināties par tulkošanas programmu viņas datorā. Protams, atlika vien aiziet pie viņas datora un uzspiest Start – All Programs un sarakstā atrast “Tildes Birojs”. Tur arī bija tulkošanas programma.

Un esmu datora nūģis?

Viena atbilde uz “Dator Nūģis”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.