Darbs Nīderlandē (spams)

Niderlande ir nepieciesami siltumnicas darbnieki. Ja Jums interese, kas
vairak rakstiet.

Nedaudz iejutos ieinteresētas personas lomā un aizsūtīju atbildi šai mēstulei, kas solīja, ka spēs mani iekārtot darbā Nīderlandē lauksaimniecības sfērā. Jau pēc stundas tika atsūtīta atbildes vēstule ar tādiem kā biežāk uzdotajiem jautājumiem un to atbildēm. Tekstu ir diezgan grūti uztvert, jo jau pēc trešā teikuma klaviatūrai acīmredzot pazudis komata taustiņš.

Taustiņš vesels:

2) Kur es dzivosu? – Dzivosiet vainu viesnica vai dzivokli, viss ticamakais ir, ka Jus dzivosiet dzivokli, jo parsvara tagad, kas visi latviesi ir atbrauksi visi dzivo dzivokli.

Sabojājies taustiņš:

13) Vai ir jaiemaksa kada drosibas nauda? – Butu ieteicams iemaksat 50 EURO drosibas naudu jo tad mes ari butu drosi kad Jus brauksiet ja esat apsoliijusi ka brauksiet stradat jo mes tomer ari rekinamies uz cilveekiem un sakam cik mums ir darbinieku. Un tie kuri ir iemaksajusi drosibas naudu jeb nomaksajusi visu summu ir pirmie darbinieku rinda.

Un kāpēc man ir sajūta, ka tie, kas neiemaksā drošības naudu, ir ļoti, ļoti tālu no rindas sākuma? Kaut arī vienā no punktiem ir ziņots, ka cilvēkus vajag ļoti daudz, ticu, ka daļa cilvēku tiks atsijāti pat ar iemaksātām drošības naudām.

Un tagad saldajā ēdienā:

14) Vai si nav karteja krapsana? – Ne si nav karteja krapsana. Ja esat nopietns kandidats un atsutisiet ka Jus var atrast http://www.draugiem.lv un ieskanetu pases kopiju mes Jus apskatiisim un nosutisim Jums holandes tel. nr. lai varat mus sazvaniit un noskaidrot vel kaut ko vairak.

Mani draugos var atrast uzklikšķinot uz Justīnes profila un tad viņas draugu saraksta trešajā lapā, otrajā rindā esmu es. Jā, tas smukais!
Paldies.

3 atbildes uz “Darbs Nīderlandē (spams)”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.