un tā.. patiešām nedaudz

Protams, pasaules gals tā arī netika sagaidīts. Bet es gaidīju. Izdomāju, ka tam par godu neaiziešu uz vienu, otru lekciju un gaidīšu pasaules galu savā gultā. Nesagaidīju.
Tamdēl neesošā pasaules gala dēļ bija jāsāk domāt par pārējām lekcijām. Rausos ārā no gultas. Meklēju kaut ko priekš brokastīm, bet izrādījās, ka man brokastis sastāvēs no viena alus. Tikai. Bet tomēr tas jau nenozīmē, ka būs pasaules gals. Šajā gadījumā – manas pasaules gals. Viena alus dēļ. Vai ne?

Ieelpju dziļi gaisu. Pamiršķinu acis. Vienatnē. Šķiet, ka varētu piemesties iesnas. Jā, draudzene bija atnākusi mani apciemot darbā. Paņēmusi līdzi bija savas iesnas. Pacienāja mani ar iesnām. Un es, nepieklājīgi, nemaz viņai alu nepiedāvāju. Nedaudz egoistiski laikam.

Labi, tad nu es tagad dodos uz FP kaut arī rīt no rīta lekcijas un pēc tam darbs līdz 22:10 .. Tēloju īstu studentu!

3 atbildes uz “un tā.. patiešām nedaudz”

  1. Esi sveicināts FP pabērns :)

    Es tiko ierados no FP mājās. Rīt uz darbu, nevar atļauties ilgāk izbaudīt elles gaisotni :)

    Un – Elviss liek labu mūziku…

  2. Labai gaisotne? Laba publika? Te to pēdējo sestdienu, kad Elviss lika mūziku, nedaudz biju vīlies gaisotnē. Varbūt tāpēc, ka aizgāju nesadzēries… Bet, nu vienalga..

  3. Domā šito 6dienu, kas bija? Tad Elviss negrieza plates. Jams bija 5dienā… 6dien bija Pedālis uz metālu, pasākums, kurš manās acīs nav ieguvis augstāku vērtējumu par 0…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.