virsraksts, kas satur piecus vārdus

Pēc nosacīti ilgiem laikiem uzliku skanēt Last.fm radio. Gribēju jau rakstīt, ka, izvēloties dziesmas, kas līdzīgas “Foo Fighters” ārijām, vēl neesmu nevienu sliktu dziesmu dzirdējis, bet tad ieskanējās “Creed” un sabojāja kopējo iespaidu. Bet nu sūds. Tāds sīkums.
Izrāvu kaut kur austiņas un sakabināju dažādus vadus, lai varētu to izbaudīt. Nesvarīgi, ka austiņas paredzētas operātoram, kurš visbiežāk cenšas filmēt kādu pāraidi studijā, jo man, redz, tas neinteresē. Kvalitāte jau arī tāda dīvaina, bet atkal tā vienkārši tas man neinteresē, jo neklausos kaut kādus sūdus, kurus var izbaudīt tikai tad, kad skaņas kvalitāte ir kaut kāda tjipa izcila vai sliktākajā variantā – lieliska.
Un atkal darba diena beigusies, bet es kā parasti eju vārtīties dīvānā, lai sagaidītu rītu un dotos pie mīļotās, bet tikmēr uz sāniem un ar pasmagām austiņām jāmēģina sadzīvot ar savu es.
Ceru tikai, ka vads būs pietiekami garš. Nevēlos klausīties mūziku, guļot uz raupjās grīdas, jo to pietiekami labi var izdarīt 118 citās vietās. Arī pie tevis, bļ…

2 atbildes uz “virsraksts, kas satur piecus vārdus”

  1. Last.fm programmā klausoties kādu staciju ir iepēja nobloķēt kādu skanošo dziesmu lai tā nekad otreiz netiktu atskaņota

  2. Zinu, bet reti jau tiek izmantots last.fm tādējādi neesmu izveidojis/pilnveidojis savu “playlist”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.