WordPress 3.2 fullscreen

Pirms dažām dienām publicēta jaunāka wordpress versija ar kodēto nosaukumu “Gershwin“.
Mani gan nevarētu nosaukt par lielāko rakstīšanas fanu (daru to ar piespiešanos), bet jaunā iespēja rakstīt rakstus pilnekrāna režīmā ir izveidota skaisti. Šāds režīms, kombinācijā ar taustiņa F11 nospiešanu, sniedz gandrīz tādas pašas sajūtas kā vēstules rakstīšana uz tīras, baltas lapas. Tiesa, rokraksts tiek aizvietots ar kādu no datora fontiem un atkrīt iespēja izmēģināt veiksmi ar satraucošo vēstules laizīšanu (līmējot ciet vēstuli, vienmēr satraucos, ka, laizot to “iebūvēto līmes joslu” paspēšu iegriezt sev mēlē ar papīru).

Līdz ar savu vecumu, esmu aizmirsis arī kādu php un mysql versiju atbalsta šī vietne. Ja jau it kā strādā, tad jau mans hostings atbalsta nepieciešamo 5.2 php versijas minimumu un MySql 5.0.15 versiju.

Izskats? Tas – gaumes jautājums. Man diemžēl nebija laika izveidot pašam savu wordpress tēmu, tāpēc uzmetu pirmo ciešamāko bezmaksas tēmu, kuru varēju atrast. Tas tā – pagaidām iztikšu ar šo, jo pēdējā laikā brīvo laiku pavadu vairāk spēlējot pokeri nekā programmējot.

Vārdu sakot – esi sveicināts atpakaļ, manu neglīto blodziņ!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.