Ļauj, lai pirksti runā

Lejupielādēju uz sava mazā telefona aplikāciju AllCallRecorder, kura, protams, nodrošina mobilā telefona sarunu automātisku ierakstu 3gp formātā. Tīri vai noderīga aplikācija, ja, piemēram, interesējies par dzīvokļa īrēšanu un nevēlies katru sīkumu pierakstīt uz kādas nobružātas A4 formāta lapiņas vai uz sasvīdušas Ivara rokas.

Vēl šī aplikācija ir noderīga, lai pēc tam klausītos savā tizlajā balsī. Nu, es, protams, pieņemu, ka patiesībā mana balss nav tizla, jo šo it kā tizlumu manai balsij piešķir mūsdienu tehnoloģijas, kas diemžēl vēl nespēj apstrādāt manu desmitās paaudzes balss tembru.

Gaidot lielo Tēvijas tehnoloģisko progresu, esmu izlēmis netraumēt savu pašapziņu, kura pēc alus lietošanas samazināšanas jau ir cietusi, un lieki nerunāt mobilā telefona klausulē. Tas, šķiet, ir tieši tas uz ko esmu tiecies visus šos pēdējos mēnešus..

Arī pēdējais mobilā telefona rēķins pastāstīja, ka (pat neskatoties uz bezmaksas sarunām kāda zaļā tīklā) esmu pēc savas iniciatīvas runājis mazāk par astoņām minūtēm.

Vienmēr taču vari atsūtīt man elektronisko vai pat standarta pastu, ja mājās ir grūtības ar elektrību.

Gaidīšu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.