Corel Draw 12 un Word 2010 neveiksmīgā "starpliktuves" problēma Windows 7 vidē

Šodien saskārāmies ar MS Word 2010 nespēju apstrādāt Corel Draw 12 starpliktuvē iemestos datus. Iekopējot kādu objektu no koreļa datora atmiņā, visi centieni atvērt MS Word 2010 aplikāciju beidzās neveiksmīgi.

Ātrākais un, protams, ne visai smukais risinājums bija panākt starpliktuves (clipboard, ja kāds nesaprata) iztīrīšanu pirms paša Word 2010 atvēršanas, jo, ja Word aplikācija bija jau iepriekš atvērta, tad objektu, tekstu kopēšana no vienas aplikācijas otrā vairs neradīja šķietamas problēmas.

Kā viss ērtāk to iztīrīt?

Nu, protams, ja neskaita iespēju lejupielādēt 100 un vienu aplikāciju, ātrā ideja bija pašam izveidot super vienkāršu aplikāciju, piemēram, delphi vidē:

program clear;
{$APPTYPE CONSOLE}
uses
SysUtils, ClipBrd;
begin
Clipboard.AsText := ‘Alarm! Iekopētais objekts ticis izdzēsts!’; // aizvietojam nokopēto objektu ar diezgan muļķīgu ierakstu
//Clipboard.Clear;
end.

Vairāk vai mazāk šāda aplikācija darbojas un izpilda vajadzīgo funkciju. Bet šāds risinājums ir vienkāršs? Nē, jo kuram tad ir iespēja kompilēt muļķīgas (šajā gadījumā ~ 362KB lielas) programmas?

Tāpēc nekautrējos iemest acis nedaudz prātīgākos risinājumos. Šķiet, vienkāršākais variants ir izveidot saīseni un kā ceļu norādīt maģisko rindiņu:

cmd /c “echo off | clip”

Izskatās sasodīti vienkārši. Bet darbojas? Man diemžēl nē. Tāpēc nekas cits neatlika kā atgriezties pie muļķīgā risinājuma. Punkts.

Viena atbilde uz “Corel Draw 12 un Word 2010 neveiksmīgā "starpliktuves" problēma Windows 7 vidē”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.