Kafija

Laikā, kad tējkanna savā neprasmē izslēgties ik pa laikam ūdenim liek sākt vārīties, nedaudz skaļi klausos, šķiet, populāro mūziku un gaidu Ziemassvētku brīnumu kafijas izskatā.

Esmu sev ieskaidrojis, ka diena bez kafijas nevar sākties un, iespējams, bez kafijas neesmu tik produktīvs darba dienas sākumā. Ar alu gan būtu daudz labāk. Sen jau būtu to izdzēris. Diena jau būtu sākusies pirms astoņiem. Kaloriju daudzums aliņā kā reiz parūpētos par brokastu esamību. Garastāvoklis būtu vēl labāks nekā viņš tagad ir (paldies draudzenei un brokastu uzmundrinājuma seksiņam) un kāds droši vien piekritīs, ka labs garastāvoklis nekad nevar būt par daudz.

Un mūzika. Droši vien, ja kāds students šobrīd lavītos kabinetā, tad es to nedzirdētu, jo nedaudz skaļi klausos kādu dziesmu, ko dzirdēju radio. Protams, vārdos nemaz necenšos ieklausīties (cerams vismaz sekss tur ir pieminēts), bet dziesma mani pietiekami uzmundrina un man pat ir sajūta, ka diena paies ātri. Un galvenais neskatīties uz šī klipa prevjū attēlu.

P.S.
Kurš/kura atnāks un saorganizēs talku, lai sakārtotu manu kabinetu? Anyone?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.