Bite progresē

Pirms neilga laika draudzenei bija neliels pārpratums ar mobilo pakalpojumu rēķinu, jo mobilais nebrīdinot bija izlēmis paceļot kaimiņvalsts telekomunikāciju tīklā, kas, protams, par dažiem latiem palielināja rēķinu. Sazinājāmies ar informācijas dienestu un pakunkstējām, ka pierobežā ir uzmanīgi jādzīvo, ja jau mobilais bez brīdinājuma tā var izdarīt. Informācijas dienesta puisis pēc lūguma draudzenei atslēdza viesabonēšanas pakalpojumu un pats es nokonfigurēju mobilo, lai šis automātiski nevarētu pieslēgties jaunam tīklam.

Nedēļas nogalē braucot uz laukiem, patīkami pārsteidza īsziņa, ka esmu Lietuvā. Un papildus īsziņā godīga informācija kā tieši priekš manis:

Ja Tu esi pierobezas zona, iesakam izveleties tiklu manuali(Uzstadijumi>Tikla izvele), lai izvairitos no talr. automatiskas parslegsanas uz arvalstu tiklu. Bite

Godīgi, tieši un bez pašslavināšana. Pilnīgi mani uzrunāja un radās sajūta, ka šī īsziņa ir tieši priekš manis ģenerēta. Super

3 atbildes uz “Bite progresē”

  1. Tas ir pilnīgi iespējami, ka pierobežā notiek pārslēgšanās uz ārzemju tīklu. Tas tā notiek, ja ārzemju tīkls ir stiprāks un tev ir pieslēgta viesabonēšana(roaming).

  2. kaut gan man telefons jau tāpat ir uzlikts, lai meklē manuāli, arī mani leišu pierobežā sasniedza šī ziņa. Sīkums, bet patīkami, ka kādam rūp klienta labklājība. :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.