The Vampires Diaries

Brāļa datorā starp ierakumiem atklāju priekš sevis teju neatklātu brīnumu seriāla “The Vampires Diaries” izskatā. Pats seriāla nosaukums gan gan varētu liecināt par spiedzēj-sūcēj-filmas “Jauns mēness” un spiedzēj-tievēt-filmas “Bridžitas Džonsas Dienasgrāmata” netalantīgu apvienojumu un man ir neliela nojauta, ka tā arī tas ir. Tā ir?

Skatāmies. Cenšamies.

Ja neņem vērā tik paredzamo sižetu, tad kopumā nesaprotu, kāpēc katrā klusuma pauzē jāsāk skanēt mūzikai? Un tas, ka ciema padauza pirmajā sērijā paliek dzīva, ir daudzsološs sākums ilgai draudzībai ar šo seriālu? Kas tas par artefaktu gredzena formā, kas ļauj pārvietoties dienas gaismā?

Ja neņem vērā visus manus retoriskos jautājumus un faktu, ka neesmu seriāla mērķauditorija (man nav pupi un nepukstu mēnešreižu laikā), pats seriāls ir sasūcies sevī to visu labāko no pēdējā laika populārajām tīņu vampīr-filmām. Ir gan skaistulīši, gan lielais, šķetināmais noslēpums, gan sliktais brālis (kuram vampīram tad tādi nav), gan populāra mūzika fonā. Visi Krēsla fani nebūs vīlušies.

Un kāds ir Tavs viedoklis par šo seriālu? Kas labs vai slikts būs gaidām otrajā sezonā? Galvenie varoņi jau nekoncentrēsies uz celibāta ievērošanu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.