Nedaudz muļķīgie teicieni, kas tik ļoti patīk sievietēm

Reizēm draugiem.lv Runā sadaļā mēdz parādīties nedaudz stulbi un uz sieviešu domāšanu tendēti teicieni. Piemēram kāda Linda ieraksta:

Kāpēc sievietes ir maitas? Tāpēc, ka gandrīz katras sievietes dzīvē ir bijis kāds cūka, kas viņu par tādu padarījis!

Kas tas par teicienu? No teiciena var izsecināt, ka katra sieviete ir maita, jo viņa, piemēram, ēdusi cūkgaļu, redzējusi cūku televīzijā vai arī vienkārši lasījusi Alana Aleksandra Milna nemirstīgo darbu “Vinnijs Pūks un viņa draugi”.

Vēl kāda Zane iesaka:

Neiemīli mani šodien, ja nespēsi mīlēt arī rīt.

Ja nemaldos, tad teicienā ir paslēpta doma, ka, ja šodien mēs mīlējāmies un Tu, vīrieti, vēlies mīlēties arī rīt, tad bez iemīlēšanās ne kā. Vispirms sekss un tad, ja viss saskan, seko mīlestība. Tomēr desiņās ir spēks.

Vēl vienu ieteikusi Santa:

Kādu dienu viņš pamodīsies un sapratīs, cik ļoti Tu viņam esi vajadzīga,bet tajā pašā brīdī viņa pamodīsies ar to,kurš to jau sen sapratis.

Labi, vīrietis izšķiras no sievietes un cik ilgam laikam jāpaiet, lai vīrietis saprastu, ka viņam tā sieviete ir ļoti vajadzīga? Mēnesis? Puse no gada? Kāda tam nozīme, ja teiciens netieši apgalvo, ka sieviete ar šo otro vīrieti dala gultu jau ilgāk par mēnesi vai pusi no gada. Gadu kā minimums. Vismaz tāds laika periods attiecībās man asociējas ar vārdu “sen”. Tādas sievietes taču īsti nav interesantas.

Turpinājumā:

Meitene varbūt nav pelnījusi veselu paradīzi, bet viņa noteikti ir pelnījusi acīs pateiktu patiesību.

Šo es īsti nesaprotu, jo šajā saliktā sakārtotā teikumā ir vēstītas nosacīti pilnīgi pretējas domas. Meitene ir pelnījusi gandrīz lieliskas lietas, bet tajā pašā laikā viņa ir pelnīju, lai viņu sāpina. Kaut kā tā, jo patiesība, ko nesaka acīs, visticamāk ir sāpīga. Ne?

Nobeigumā kāda Santas ieteikta frāze:

Es neticu brīnumiem, bet, krītot zvaigznēm, joprojām turpinu ievēlēties vēlēšanos.

Santa acīmredzot ir viens no cilvēkiem, kas uzskata katras vēlmes piepildīšanās ir kāds maziņš brīnums. Man vakardiena bija vienkārši brīnumaina – es nopirku aliņu. Šķiet, ja Latvijā visi uzskatītu, ka jādara visu pašam un uz nevienu politiķi vai krītošu nevajag cerēt, tad Latvija būtu vismaz dažus soļus labākā pozīcijā nekā tā ir pašreiz.
Runā taču!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.