Karstais laiks. Iekritu.

Vakar pievakarē pacentos savas slāpes veldzēt ar diviem vienkāršajiem aliņiem un pavisam aizmirsu Radio 101 rīta ieteikumu kafijas un alus cienītājiem uzmanīties ar iemīļoto dzērienu lietošanu karstā laikā. Kā nekā gan kofeīns, gan arī, protams, alkohols veicina papildus organisma šķidruma zaudēšanu (organisma dehidrēšanās).

Uz to arī iekritu. Ledusskapī bija tikai alus, nedaudz kefīra un kāds lētais, saldinātais un gāzētais suslis ar bumbieru garšu. Izvēlējos, protams, pirmo variantu un nemanāmi iztukšoju dažus aliņus. Plus trīsdesmit grādus karsts dzīvoklis, aktīva gurnu kustināšana un futbols fonā tā arī, šķiet, īsti neļāva organismam atpūsties no ādas mitrināšanas dzesēšanas nolūkā.

Šorīt pamodos ar dullu, nedaudz sāpošu, nestrādājošu galvu, vispārēju nogurumu, daudz lielāku miegainību nekā parasti un nedaudz trīcošām rokām. Ja tic Delfi rakstam, tad sanāk, ka es varētu būt vakarā un naktī zaudējis pat 6-7 % šķidruma un redzot, ka nemanāmi stundas laikā esmu izdzēris pusotru litru “Mangaļi” minerālūdeni un pašsajūta strauji uzlabojas, liekas, ka būšu tomēr uzstādījis sev pareizu diagnozi.

Tā jau ir – negribējās novelt visu vainu uz sūdīgu aliņu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.