Īsumā

Google korporācija plāno iegādāties kompāniju ITA, kas specializējas ceļošanas programmatūras izstrādē. Darījuma summa varētu sasniegt 700 miljonus dolāru un ļautu Google korporācijai izveidot jaunu, kvalitatīvu lidošanas iespēju meklētāju. Vismaz Eriks (Eric Schmidt) saka, ka “What we’re going to do is build new flight search tools that focus on end-users”.

Opera savam pārlūkam pievieno AVG “tehnoloģijas”. Iespējams bijāt pamanījuši (kaut gan kurš vispār Operu lieto?), ka kādu brīdi, ieejot nosacīti uzticamās lapās, Opera ziņoja par iespējamiem lapas kaitnieciskiem nolūkiem un vēlējās, lai mēs šīs lapas neapmeklējam. Visticamāk vainīgs bija AVG ar savu anti-malware atrašanas sistēmu.

Fakts, ka Apple pārdod iPhone 4.0 un neziņo pircējiem, ka telefona antena nav īsti veiksmīgi izstrādāta un var traucēt sakaru kvalitāti, varētu būt iemesls kārtējiem tiesu darbiem. Pērkot jauno telefonu, neviens jau par to tā īsti nepaziņo?

Ja daži sajūsminās par Google Chrome salīdzinoši straujo popularitātes pieaugumu, tad jāsaka, ka Chrome pārlūka popularitātes pieaugumu var pārspēt pat trīs reizes. Kas? Protams, ka IE8 kakiņš un Microsoft ar savu atjaunināšanās politiku. Un jā – neesmu no tiem, kas IE6, IE7 un IE8 liek vienā groziņā.

P.S.
Tas arī šodien viss manā un dažādu IT vortālu skatījumā. Paldies http://www.google.com/news par informācijas pasniegšanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.