Šodien Liepājas Universitātē Informācijas diena

Pārpublicēju informāciju diezgan izteiktā “pēdējā brīdī”, bet students taču pat pēdējo brīdi atliek uz pēdējo brīdi. Ne?

10. aprīlī Liepājas Universitātē (LiepU) notiks Informācijas diena, kurā ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar universitāti un noskaidrot sev interesējošos jautājumus par studijām un studēšanu Liepājas Universitātē.

Informācijas diena tradicionāli sāksies ar kopīgo tikšanos pulksten 11:00 universitātes aktu zālē (Lielā ielā 14, 4. stāvā), kuras laikā interesenti un topošie studenti tiks iepazīstināti ar vispārīgu informāciju par studiju iespējām, ārpus studiju aktivitātēm un studentu dzīvi Liepājas Universitātē.

Pēc kopīgās tikšanās aktu zālē interesentiem būs iespēja tikties ar studiju programmu direktoriem. Ikvienam būs iespēja noskaidrot visu interesējošo par konkrētām studiju programmām, to apgūstamajiem kursiem, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Informācijas dienas laikā ikviens varēs saņemt Liepājas Universitātes informatīvos materiālus par studiju iespējām.

Šogad universitātē būs iespēja apgūt kopumā 38 studiju programmas (gan pamatstudijās, gan maģistrantūrā un doktorantūrā). Pieteikšanās studijām notiks no 19. līdz 26. jūlijam. Konsultācijas notiks 27.jūlijā, iestājpārbaudījumus studenti kārtos no 28. līdz 30. jūlijam. Konkursa rezultāti tiks publiskoti 3.augustā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.