atvainošanās dēļ twitter tools

Iespējams biju nedaudz apdullis, bet nesen izdomāju kaut kā izpušķot savu dienasgrāmatu. Izvēle krita uz īsu, neko neizsakošu tekstu rakstīšanu. Kā jau tas tagad laikam skaitās populāri dažās aprindās. Nu, lūk, uzinstalēju tādu spraudni savai necilajai un nevainīgajai dienasgrāmatai:

Twitter Tools
A complete integration between your WordPress blog and Twitter. Bring your tweets into your blog and pass your blog posts to Twitter.

Un ko man tas deva? Nokonfigurējot tā, lai katru nedēļu tiek izveidots viens ieraksts ar kopējo ietviteroto ierakstu apkopojumu, tiku pie veseliem 24 jauniem ierakstiem. Laimīgais, ne? Iespējams, ja vien ieraksti nesaturētu vienu un to pašu saturu.
Tad nu mans mērķis ir atvainoties tiem dažiem lieliskajiem cilvēkiem, kuru rss agregatori tika piedrazoti. Nu, vismaz uz kādu neilgu brīdi. Piedošanu…

3 atbildes uz “atvainošanās dēļ twitter tools”

  1. Biju aizbraucis uz laukiem, kur internets pastāv tikai iedomās un mobilajā telefonā un nemaz nebiju pamanījis, ka tika izveidoti laikam vairāk nekā simts ieraksti. Interesanti. Bet nu esmu deaktivizējis to pluginu līdz ar to nekam tādam vairāk nevajadzētu notikt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.