meitenīte vs. kaķītis

Meitenīte:

Šorīt kādās mājās Bauskas rajona Ceraukstes pagastā atrasta noslepkavota 1996.gadā dzimusi meitene – viņai bija pārgriezta rīkle. Policija patlaban aktīvi meklē meitenītes tēvu.

Par to vairāk vai mazāk uzraksta:
http://bonkajs.wordpress.com
guigo.eu
Kaķītis:

Ap pulksten 11.00, kad pie Tautas nama “Ozolaine” pulcējās ļaudis uz svētku atklāšanu, turpat netālajā skvēriņā divi jauni cilvēki nolēma atbrīvoties no klaiņojošiem kaķēniem ar suņa palīdzību.

Par to vairāk vai mazāk uzraksta:
Tik daudz, ka ilgi būtu te jāsadrukā

Tad nu man jājautā – ar ko kaut kāds pusprādzis kaķēns izpelnījies lielāku sabiedrības uzmanību nekā maza meitenīte?
Uzskatīšu, ka tie blogeri, kas rakstīja par kaķēnu, bet tagad neraksta par mazu meitenīti, ir visnotaļ slimi cilvēki

11 atbilde uz “meitenīte vs. kaķītis”

  1. viss slēpjas tajā, ka šis džeks netika izvazāts pa tribīne.lv, līdz ar to blogeri nepaķēra šo tēmu…………

  2. Pie tam es arī gribētu teikt, ka liels nopelns tur bija tiem dažiem blogeriem, kas šādā veidā mēģināja vienkārši pacelt apmeklētību.

    Tie, kam patiešām ir svarīgi citu cilvēku liktenis, to ir maz. Es laiku pa laikam iedomājos par tām daudztūkstoš ģimenēm kur aug jaunas meitenes un kur tēvi ir nevaldāmi kad iedzer…. un galvenais, ka neviens neko nevar izdarīt. Ne valsts, ne pašvaldība, ne sociālie darbinieki… Kamēr nenotiek katastrofa, tikmēr visiem ir bail tos iedzērušos psihopātus nolikt pievietas.

    Pats izaugu līdzīgā vidē un varu teikt, ka bērna sajūtas dzīvojot tādā ģimenē ir vārdos neizsakāmas… un izaugot ir tikai 2 ceļi – vai nu kļūst par līdžigiem vai aŗi cīnās ar šādiem.

  3. Atšķirība ir tur, ka meitenītes slepkava nelielās, ka ir slavens/varens un no soda neizbēgs. Kaķīša gadījumā, viss tas atgadījums būtu noklusis. Vainīgais iespējams pat nesaņemtu nekādu sodu par dzīvnieku mocīšanu.

  4. Viss kā aņukā:
    Ģenerālis dot pavēli padotajiem rīt nogalināt 1000 nemieriniekus un kaķi. Visi pēkšņi sašutuši kāpēc jānogalina kaķis. Un ģenerālis čukst otram ģenerālim – “Nu re! Es tak teicu ka par 1000 nemierniekiem neviens nesatrauksies…”

  5. es gribētu atbildēt tieši Vigantam :)

    par apmeklētību… es domāju ka ir gan jābūt slimam ar vajāšanas māniju, ja it visur (pat šādā traģiskā gadījumā, kad slepkava vēl ir uz brīvām kājām) var saredzēt apmeklējuma uzdzīšanas mēģinājumus!

    par tām ģimenēm.. piekrītu un arī man ir līdzīga pieredze, bet par tādām ģimenēm cilvēki nezin vai arī izliekas ka nezin!

  6. Pirmajā gadījumā ar kaķīti tā ir tāda informācija, kurā katrs var izpaust savu sašutumu (viedokli), otrajā gadījumā notikumi ir tik šaušalīgi, ka cilvēki vienkārši kā kaut kādā šausmu filmā cenšas aiztaisīt acis, un aizmirst to, cerot, ka kaut kas līdzīgs nenotiks ar tuviem cilvēkiem..
    Nu tieši tā! Tie ” blogeri” vienkārši uztvēra aktuālu tēmu, tāpēc drukāja.. bet kas man tagad liekas.. mm.. tik tiešām – “blogeri” dzīvo savā pasaulītē, kur ne viss ir saistīts ar reālo dzīvi. :)

  7. atbildēšu tagad Andrim :)

    saproti.. situācija… es atnāku no rīta uz darbu un savā Opera rss saņemu ziņas.. lasu.. viena no guigo.eu.. nekādas sensācijas, jo TAS JAU IR NOTICIS un tika par to plašsaziņas līdzekļos ziņots jau pirms tam… es nopublicēju bildi tāpat kā guigo.eu, jo sapratu ka tas briesmonis vēl ir meklēšanā… !

  8. Viss ir vienkārši, ja par meitenītes slepkavību ir pilnīgi skaidrs, ka tiks veikta izmeklēšana arī bez Latvijas interneta censoņu informatīvās līdzdalības, tad gadījumā ar kaķiti ir citādāk, ja brēku necels, tad neviens neliksies ne zinis. Un ir ļoti pareizi, ka cilvēki uzsver to, par ko normālā gadījumā sabiedrība vienkārši aizmirstu.

  9. khmmm.. atklaati sakot es pats paziistu cilvjus, kas nodarbojas ar daudz briesmiigaakaam lietaam nekaa kakiisha pamociishana uzriidot suni.. vareetu ilgi stāstīt, bet nu ok.. jau nakts.. murgi vēl rādīsies :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.