Es un WordPress kopā rociņās sadevušies

Prologs
Sāpoša galva. Nedaudz ikrīta ierastās paģiras un dirnēšana pie veca, maza CRT tipa monitora.  Sēžu un mēģinu savai i-dienasgrāmatai piemontēt sakarīgu komentāru lauku validāciju. Protams, nekas neizdodas, kaut arī gribēšana pārspēj velme visu noskalot ar malku alus. Katra neveiksme izsauc to nedaudz interesanto domu par savu idiotismu.
1. daļa
Dienas vidus. Tiek meklēta alternatīva i-dienasgrāmatas platformai. Kaut arī lielākoties visi trū – blogeri izmanto wordpress platformu, man pret to bija tāda kā skeptiska noskaņa. Nevaru jau noliegt, ka nekad neesmu vēlējies būt blogeris. Nenoliedzu arī, ka mana rakstītprasme aprobežojas ar krustiņa ievilkšanu vietā, kur parasti jāiešvīkā savs paraksts. Tamdēļ laikam uz neko daudz jau cerēt nevar.
2.daļa
Ak, jā. Atcerējos savu monētas mešanu. Toreiz gan izkrita tā monētas puse, kura skaidrā balsī teica, ka man jāpaliek pie savas veidotās platformas. Bet piekāst. Lieku wordpress virsū.
3.daļa
Lai nebūtu nepatīkami pārsteigumi un veco ierakstu zudumi, tad izveidoju subdomēnu blogs.deels.lv zem kura tad arī būs jaunais blogs. Aizdevos uz lv.wordpress.org un lejupielādēju laikam latviskoto versiju. Kura gan izrādījās tik novecota, ka nācās lejupielādēt vereiz kaut kādu jaunāku versiju. Uzliku ar nelielām problēmām uz servera. Apšļakstīju monitoru ar alu tam par godu. Tagad gan nedaudz nomāc doma par monitora tīrīšanu.
4.daļa
Nepatīkams pārsteigums bija, ka feedburner eksportē rss padevi ar diezgan lielām drukas kļūdām, kas izpaužas ar vārdu noraušanu paragrāfu sākumos un, iespējams, beigās. Nezinu īsti. Tas vienkārši nozīmē to, ka nevarēju importēt rss.
5.daļa
Kaut kādu spraudņu pielikšana un saišu saraksta izveidošana. Alus iedzeršana.
Epilogs.
Un tad viņš dzīvoja ilgi un laimīgi kopā ar WordPress platformu. Pat neskatoties uz to, ka platforma ne ēst gatavo, ne mīlēties prot. Tikai izdrāst šī prot.

4 atbildes uz “Es un WordPress kopā rociņās sadevušies”

  1. Vecais triks ar grūto pirmdienu.
    Bet nu tagad, ēdot zirņu zupu ar kūp. rib. gabaliņiem, atskatoties uz šodien patērēto alkoholisko dzērienu daudzumu un dažādību, vieglu sirdi pamāju ar rociņu un noburkšķu: “Atā, paģiras! Līdz nākamai reizei.” :P

  2. Paldies!
    Man jau arī šķita, ka kaut kas ar to manu veco izskatu nebija īsti kārtībā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.